Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@17:33:13 GMT

بررسی آخرین وضعیت ریل قزوین به رشت

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۷۶۹۱۲

بررسی آخرین وضعیت ریل قزوین به رشت

وزیر راه و شهرسازی گفت:به دنبال اجرای فاز نخست اتصال آستارا به ریل آذربایجان در مرز ایران و آذربایجان،مذاکره برای اتصال رشت به آستارا برای تامین مالی این پروژه باشرکت هایی از ایتالیا و آذربایجان در حال انجام است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرآنلاین، عباس آخوندی در جریان بازدید از پیشرفت پروژه راه‌آهن قزوین به رشت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال مذاکره برای تامین مالی توسعه مسیر رشت به آستارا از سمت رشت به آستارا هستیم ،اظهارداشت:شرکت هایی از آذربایجان وایتالیا برای تامین مالی خط ریلی رشت به آستارا ابراز تمایل کردند و به زودی با یکی از تامین‌کنندگان مالی به نتیجه می‌رسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به میزان پیشرفت پروژه ریلی قزوین-رشت عنوان کرد: این پروژه یکی از اصلی‌ترین محورهای ریلی ایران است که برای اتصال کریدور جنوب به شمال نه فقط برای مردم ایران بلکه مورد توجه کشورهای همسایه است.

آخوندی گفت: طی سال‌های گذشته کشورهای مختلف تقاضای اجرا و تکمیل این محور را داشتند و به همین دلیل این پروژه را در اولویت تکمیل قرار دادیم.

آخرین وضعیت ریل قزوین به رشت

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: عملیات زیرسازی ریل قزوین به رشت ۹۱.۵ درصد رشد داشته است و طول این پروژه ۱۶۴ کیلومتر است.

وی اجرای این پروژه را به دلیل عبور از مناطق کوهستانی پیچیده و خاص اعلام کرد و خاطرنشان کرد: در این پروژه ۲۵ کیلومتر تونل داریم و تعداد تونل‌ها به بیش از ۵۰ دستگاه می‌رسد، ۸.۷ کیلومتر نیز پل وجود دارد و اجرای تونل‌ها و پل‌ها پروژه را سخت و پیچیده‌تر کرده بود.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه هم‌اکنون این پروژه مراحل نهایی خود را طی می‌کند گفت: نکته مهم این است که ریل قزوین-رشت توسط شرکت های ایرانی ساخته شده است و با توجه به اینکه در یکی از زیباترین مناطق قرار دارد تمام تلاش ما این بود که علاوه بر توجه فنی و ایمنی به معماری این مسیر نیز توجه کنیم .

او ادامه داد: بنابراین برنامه ما این است که این مسیر را به مسیر ریلی توریستی تبدیل کنیم.

اتصال به آسیای میانه

آخوندی تاکید کرد: این پروژه ریلی جنوب را به کشورهای آسیای میانه وصل می‌کند و بنابراین اتصال دیگری بین ایران و اروپا با اجرای این پروژه استراتژیک انجام می‌شود.

به گفته وی به دلیل سرعت ۱۶۰ کیلومتری قطار مسافربری این مسیر در صورت بهره‌برداری امکان رقابت با هواپیما را دارد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه اجرای این طرح شده است ،یادآورشد: برای اتمام باقی‌مانده کار به رقم‌های بیشتری نیازمند هستیم.

آخوندی همچنین به موضوع فراوانی ایستگاه‌های این خط ریلی اشاره کرد و متذکر شد: ۳۳ هزار مترمربع ایستگاه‌های در طول مسیر است. ایستگاهی که در گذشته طراحی شده بود در ۵ کیلومتری رشت قرار دارد که با توجه به ایده حمل ونقل درب به درب و شهرسازی ریل‌پایه ایستگاه جدیدی را در داخل شهر رشت طراحی کردیم که به زودی شروع به ساخت آن خواهیم کرد.

وزیر راه و شهرسازی توسعه به سمت بندر انزلی را گام بعدی این پروژه دانست و گفت: ایده ما این است که ایستگاه بندر در خود بندر انزلی باشد تا حمل ونقل ترکیبی بین دریا و ریل اجرایی شود و یکی از ایستگاه‌های مسافری در خود بندر تاسیس شود.

وی توضیح داد: به بخش فنی دستور داده‌ایم تا بعد از بهره‌برداری از این پروژه ریلی ایستگاه‌سازی در بندر در دستور کار قرار گیرد.

او محور بعدی را تکمیل راه‌آهن رشت به آستارا اعلام کرد و گفت: تکمیل این محور هم مورد تقاضای کشورهای آسیای میانه است و هم برای خود ما مهم است و به دو فاز تقسیم می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار زرد هواشناسی برای وضعیت جوی استان قزوین

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، کارشناس اداره کل هواشناسی قزوین بیان کرد: براساس پیش بینی های این اداره کل مبنی بر ورود سامانه بارش زا به سطح منطقه و صدور هشدار سطح زرد روز چهارشنبه هفته گذشته، دومین هشدار نیز با توجه به ورد سامانه بارشی به استان در روز دوشنبه، صادر گردید.

مهدی آخوندی تصریح کرد: طی ۴۸ ساعت گذشته بیشترین میزان بارش ها در استان قزوین مربوط به حاجی آباد با ۳۰ میلی متر، گازرخان و معلم کلایه در بخش رودبار الموت شرقی به ترتیب با ۲۶ و ۱۹.۵ میلی متر و قزوین نیز ۶.۵ میلی متر بود.

وی ادامه داد: وضعیت جوی امروز شنبه با توجه به گذر امواج حاصل از سامانه بارشی به نسبت پایدار، اما برخی مناطق هنگام بعدازظهر با بارش های پراکنده روبرو است.

این کارشناس هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی برای روز دوشنبه، خاطرنشان کرد: برای روز دوشنبه تا بعدازظهر سه شنبه هفته جاری با توجه به گذر سامانه بارشی از منطقه، در برخی ساعات به ویژه بعدازظهر و شب دوشنبه بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی شده است.

وی  افزود: با توجه به رگباری بودن بارش ها، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن رودخانه و مسیل ها در سطح استان وجود دارد و به شهروندان توصیه می شود تا از اتراق کردن در حاشیه رودخانه و مسیل ها خودداری کرده و هنگام رانندگی نیز مراقب لغزندگی سطح جاده ها و کاهش دید افقی باشند.

در شبانه روز گذشته آوج با ۶ و شهرستان بویین زهرا با ۲۱ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب خنک ترین و گرمترین مناطق استان بودند و دمای هوای قزوین نیز طی این مدت ۱۰ تا ۱۹ درجه سانتیگراد بالای صفر بود.

دیگر خبرها

  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • ترافیک سنگین در آزادراه قزوین کرج تهران
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین افتتاح می‌شود
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان
  • هشدار زرد هواشناسی برای وضعیت جوی استان قزوین
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران